Novela zákona o štátnom podniku má sprehladniť likvidácie štátnych podnikov - Medžová, Andrea
Proces transformácie štátnych podnikov (ŠP) SR. Likvidácia ŠP. Počet ŠP, ktoré sú v likvidácii. Neprehľadná likvidácia podnikov v predchádzajúcom volebnom období. Snahou sprehľadniť likvidáciu ŠP je novelizácia zákona č. 111/1990 Zb. o štátnom podniku v znení neskorších predpisov. Ciele novely zákona.