Amerika a Európa - dolár versus euro?
Prínos eura pre ekonomické vzťahy Európskej únie a USA. Diskusie Európy a Ameriky o minoritných problémoch. Predpokladané smerovanie bilaterálnych vzťahov Európy a Ameriky. Obchodná dimenzia transatlantických vzťahov. Rozpory medzi oboma stranami. Očakávaný vplyv eura na dolár a svetovú ekonomiku.