Finanční restrukturalizace a reengineering procesů (Odlišné přístupy ke změně firmy) - Pitra, Zbyněk
Vymedzenie pojmov reštrukturalizácia a reengineering. Finančná reštrukturalizácia. Reengineering podnikateľských procesov. Ciele finančnej reštrukturalizácie firmy. Ciele reengineeringu podnikateľských procesov.