Právne aspekty etiky reklamy cestovných kancelárií - Valent, Jaromír
Právna obrana reklamy. Právo na reklamu. Definícia a úprava inštitútu reklamy. Reklama cestovných kancelárií. Porušovanie etiky v reklame. Klamlivá reklama. Ochrana spotrebiteľa a konkurenta v hospodárskej súťaži je na Slovensku nedokonalá. Slovenská asociácia cestovných kancelárií.