Banka na drátě - Přádka, Michal
Finančná náročnosť projektov telefonického a internetového bankovníctva. Ponuka služieb homebankingu a poradenských služieb v štyroch najväčších českých bankách: Českej sporiteľni, Československej obchodnej banke, Investičnej a poštovej banke a v Komerčnej banke.