Využívání data warehouse pro řízení distribučních kanálů
Vedenie banky musí vychádzať z toho, že distribučný systém musí byť vytvorený na základe špecifických požiadaviek klientov, ktoré sa vyvíjajú a menia. Manažment distribučných kanálov (spracovanie informácií, vybudovanie znalostnej bázy - data warehouse). Rentabilita distribučných kanálov. Relationship banking. Nová podoba bankových pobočiek.