Banky - lidé - procesy, aneb za vším je člověk - Střížová, Vlasta
Problémy a úlohy bankovej sústavy sa dotýkajú práce s ľudskými zdrojmi. Rozvoj a príprava ľudí v bankovom sektore. Kľúčová funkcia manažérov - riadenie zmien. Vzdelávanie zamestnancov v bankách.