Strednodobá koncepcia hospodárskeho a sociálneho rozvoja SR (strednodobé priority hospodárskej politiky Slovenska)
Prvá časť plného znenia prerokovaného návrhu zásadného vládneho dokumentu určujúceho hospodársku politiku Slovenska na ďalšie roky. Časti dokumentu uverejnené v tomto čísle: stav slovenského hospodárstva a riešenie problémov pomocou ekonomických politík.