Ekologické a ekonomické aspekty hodnotenia pôd na regionálnej úrovni - Džatko, Michal
Regionálne špecifiká produkčného potenciálu poľnohospodárskych pôd na Slovensku. Hodnotenie produkčného potenciálu a vhodnosti pôd pre pestovanie plodín. Typologicko-produkčná kategorizácia pôd. Reštrukturalizácia a ekologizácia využívania pôd.