Ozeta, a.s., Trenčín analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Ozeta, a.s. Trenčín. Orientácia na západné trhy. Investície podniku. Hospodársky výsledok. Štruktúra cudzích zdrojov. Štruktúra pasív. Finančná analýza spoločnosti.