Jaroslav Ivor: Pri privatizácii Nafty Gbely sa spáchal trestný čin - Šporer, Peter
Rozhovor s J. Ivorom, generálnym riaditeľom sekcie vyšetrovania MV SR, o kauzách Nafta Gbely, VSŽ, a.s. Košice a Slovenské liečebné kúpele (SLK), a.s. Piešťany. Problémy ekonomickej kriminality na Slovensku a snaha príslušných orgánov riešiť tieto prípady.