Jadrová energetika na Slovensku - Šporer, Peter
Z obsahu: Začala sa verejná diskusia o energetickej politike SR. Bohunická elektráreň V1 by mala ostať v prevádzke do roku 2010 až 2012. Environmentálne organizácie nepovažujú hodnotenia MAAE o bezpečnosti bohunickej V1 za nezávislé. A. Masár o okamžitom odstavení V1: Takýto úder by firma neuniesla. Druhý blok jadrovej elektrárne v Mochovciach začne vyrábať koncom tohto roka. Dokončenie tretieho a štvrtého mochovského bloku je pridrahé.