Efficiency and productivity of agri-businesses - Grznár, Miroslav
Produktivita jednotlivých agrárnych podnikov rozhoduje o výkonnosti celého slovenského poľnohospodárstva. Analýza parametrov produktivity poľnohospodárskych podnikov v SR v roku 1997. Ako triediace hľadiská podnikateľských subjektov boli uplatnené plošná veľkosť podniku, typ podniku, prírodné podmienky a ekonomická prosperita.