Tlaková vlna (ne)reštrukturalizácie - Sotník, Alexander
Napriek hustote strojárskych podnikov Slovensko zo strojárskej výroby náležite neprofituje. Nedostatočná reštrukturalizácia v strojárstve. Absencia výrobných programov. Finančné nároky strojárstva a vstup zahraničného kapitálu.