Novela zákona o ochrane vkladov - Pauličková, Alena
Zákon o ochrane vkladov je po novom riešený zákonom č. 154/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov s účinnosťou od 1. júla 1999. Ochrana sa vzťahuje len na neanonymné vklady v slovenských korunách a v cudzej mene. Stručná charakteristika tohto zákona.