Vružek, Š.: Teória a prax manažmentu. Prešov, ManaCon 1999, 307 s. - Výrost, Jozef
Recenzia publikácie Vružek, Š.: Teória a prax manažmentu. Prešov, ManaCon 1999, 307 s. Publikácia je rozčlenená do dvanástich kapitol. Kniha je napísaná so snahou syntetizovať poznatky nezávisle na tom, v ktorom odbore vznikli. História, definovanie a vývoj manažmentu. Monografia predstavuje inštruktívny študijný materiál pre študentov a širokú odbornú verejnosť.