Predaj a kúpa podnikov z hľadiska dane z príjmov fyzických osôb - Jarinkovičová, Valéria
Podrobnejší výklad problematiky právnej úpravy stanovenia základu dane z príjmov z predaja podniku v zmysle par. 23 ods. 15 zákona o daniach z príjmov. Predaj podniku fyzickej osoby účtujúcej v jednoduchom účtovníctve. Kúpa podniku fyzickou osobou účtujúcou v jednoduchom účtovníctve. Ilustračné príklady.