Mzdové a ostatné pracovnoprávne nároky zamestnancov a daň z príjmov - Luknárová - Kutišová, Dalila
Za výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie zdaniteľných príjmov sa podľa ustanovenia par. 24 ods. 2 písm. j) bod 5 zákona o daniach z príjmov považujú mzdové a ostatné pracovnoprávne nároky zamestnancov. Mzdové nároky zamestnancov. Odmeny pri životných a pracovných výročiach. Ostatné pracovnoprávne nároky zamestnancov. Skrátenie pracovnej doby bez zníženia mzdy. Náhrady mzdy. Nároky na pracovné voľno. Školenia a štúdium. Ostatné prekážky v práci. Odstupné.