Kroky DM v praxi - Črep, Ivan
Direct marketingové postupy v praxi. Analýzy spoločnosti a informácie, ktoré sú potrebné pre direct marketing. Schéma komunikácie: 1. Mediálna kampaň, 2. Spracovanie odozvy, 3. Direct mail, 4. Aktívny telemarketing, 5. Osobný predaj, 6. Ďalšia komunikácia.