Štruktúrne a procesné zmeny v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe a úroveň agrárneho manažmentu - Gozora, Vladimír
Analýza štruktúrnych a procesných zmien v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe a úroveň agrárneho manažmentu na Slovensku. Vývoj podnikateľskej štruktúry v rokoch 1989-1998. Výkonnosť poľnohospodársko-potravinárskeho komplexu. Kvalita práce podnikového manažmentu.