Cenová stabilita je základom trvalého hospodárskeho rastu americká inflácia dosiahla v máji a júni nulové hodnoty - Jančík, Ľuboš
Expanzia americkej ekonomiky pokračuje a vrcholí nulovou infláciou. Rozdiely medzi americkou a európskou stabilitou spotrebiteľských cien. Tienisté stránky pomalého rastu cien. Porovnanie Keynesovej teórie o raste inflácie a nezamestnanosti so skutočnosťou v súčasných USA.