Elektronické registračné pokladnice stále aktuálne - Hlaváčová, Jana
Kto má povinnosť používať elektronickú registračnú pokladnicu a vysvetlenie niektorých základných pojmov. Certifikácia pokladnice. Služby podliehajúce evidencii tržieb na elektronickej registračnej pokladnici. Povinnosť daňového subjektu v prípade poruchy pokladnice. Sankcie za nedodržanie ustanovení vyhlášky. Príklady z praxe.