Poskytovanie rodičovského príspevku a jeho dopad na poistný systém - Matlák, Ján
Počas ďalšej materskej dovolenky je zamestnankyňa hmotne zabezpečená štátnou dávkou - rodičovským príspevkom. Rodičovský príspevok patrí aj iným oprávneným osobám, ktoré sa starajú o dieťa na základe rozhodnutia súdu ap. Doba poskytovania rodičovského príspevku. Rodičovský príspevok a poistný systém.