Vývoj sociálnej situácie obyvateľstva SR v r. 1998 z aspektu štatistických údajov MPSVR SR - Krížková, Elena
Analýza vývoja v sociálnej oblasti s využitím štatistických údajov. Makroekonomické súvislosti. Vývoj zamestnanosti na Slovensku. Aktívna politika trhu práce. Dôchodkové zabezpečenie a nemocenské poistenie. Systém sociálneho zabezpečenia obyvateľstva v r. 1998. Štátna sociálna podpora.