Slovenský vývoz by malo podporiť ekonomické oživenie v EÚ - Suďa, Pavol
Deficit zahraničného obchodu SR za prvý polrok 1999. Predpoklady vývoja zahraničnoobchodnej výmeny v druhom polroku 1999. Pozitívny vývoj exportu slovenských podnikov do krajín EÚ. Vplyv ohlásenia zvýšenia dovoznej prirážky na dovoz tovaru do SR. Komoditná štruktúra dovozu a vývozu.