Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty vykonanej zákonom č. 153/1999 Z.z. - Minársky, Ján
K 1. júlu 1999 nadobudla účinnosť novelizácia zákona č. 189/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty vykonaná zákonom č. 153/1999 Z.z. Jednotlivé zmeny v zákone. Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty.