Univerzita inovací
Americká univerzita učiaca tvorivo myslieť - Ideo University. Princípy vyučovania inovatívnosti. Pravidlá brainstormingu pre poslucháčov univerzity Ideo. Postup realizácie nápadov dodaných brainstormingom.