Úprava náhrady za straty na zárobku po skončení dočasnej pracovnej neschopnosti ...
Náhrada za stratu na zárobku podľa ustanovenia par. 195 zákonníka práce. Zákony a opatrenia MPSVR SR upravujúce náhradu za stratu na zárobku po skončení dočasnej pracovnej neschopnosti vzniknutej pracovným úrazom alebo chorobou z povolania.