Internet/intranet - účinná zbraň v konkurenčním boji
Význam pojmu elektronické korporácie. Príklady deviatich najznámejších elektronických korporácií, plne využívajúcich internet a intranet vo svojom podnikaní: Dell Computer, Ford Motor, Pitney Bowes, Sun Microsystems, Yahoo, NextCard, Amazon, FedEx a Cisco Systems.