Firemní značka jako strategická výhoda
Značka výrobku zažíva svoju renesanciu. Dôležité vlastnosti dobrej, silnej značky. Čo určuje strategickú pozíciu značky. Premena paradigmy značiek: tam, kde sa výrobky stávali značkami, dnes sa značky stávajú základom výrobkov.