Stav v kvalite dodávanej pitnej vody v SR v roku 1998 - Zajícová, Helena
Hodnotenie kvality pitnej vody v rozvodnej sieti za rok 1998. Ukazovatele s medznou hodnotou a najvyššou medznou hodnotou. Ukazovatele s medznou hodnotou prijateľného rizika. Ukazovatele s indikačnou hodnotou.