Desiata novela o cenných papieroch nadobudla účinnosť 1. júla 1999 - Kohút, Jozef
Úplné znenie zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších zákonov a zákona NR SR č. 128/1999 Z.z. s komentárom. Komentár bol spracovaný iba ku ustanoveniam novelizovaným poslednou - desiatou novelou.