Banskobystrický kraj - Mazúrek, Jaroslav
Fyziogeografická charakteristika Banskobystrického kraja. Vývoj administratívneho členenia kraja. Ekonomický potenciál v kraji. Negatívne faktory ovplyvňujúce rozvojový potenciál kraja. Stav životného prostredia v sledovanom kraji.