Ochrana vkladov po novele - Pagáčová, Mária
Národná rada Slovenskej republiky schválila zákon č. 137/1999 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. júla 1999 mení a dopĺňa zákona č. 118/1996 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Body, v ktorých novela upresňuje a doplňuje pôvodný zákon z roku 1996.