Rozvoj vidieka vo vybraných mikroregiónoch Slovenska - Spišiak, Peter
Mikroregióny a program obnovy dediny na Slovensku. Súčasné mikroregióny na Slovensku. Špecifiká rozptýleného osídlenia. Charakteristika mikroregiónu Podhorie.