Splácanie štátneho dlhu sa ďalej predražuje - Suďa, Pavol
Výška celkového rozpočtového deficitu SR. Príčiny nepriaznivého vývoja hospodárenia štátu. Výška úrokových nákladov štátneho dlhu. Úrokové splátky domáceho a zahraničného dlhu. Riziko štátnych záruk budúcoročného rozpočtu. Predpokladané príjmy a výdavky budúcoročného štátneho rozpočtu.