Alternatíva financovania vysokého školstva - Mačura, Ivan
Základné myšlienky návrhu systému, ktorý odporúča zaviesť Učiteľské fórum Slovenska. Financovanie vzdelávania. Financovanie sociálnej pomoci. Súčasná sociálna pomoc študentom. Financovanie vysokých škôl.