Úspornosť vo fiškálnej politike na Slovensku sa vytratila - Tóth, Ján
Vývoj verejných financií na Slovensku za novej vlády. Riziká vývoja deficitu verejného sektora. Rast mimorozpočtových schodkov. Vyššie dane na úkor spotreby domácností. Vývoj fiškálneho deficitu na Slovensku, perspektíva na rok 2000. Fiškálny deficit a jeho podiel na HDP. Výnosy z privatizácie a deficit štátneho rozpočtu.