Vplyv stresu na výkon manažéra - Szarková, Miroslava, 1951-
Klasifikácia prejavov stresu a psychickej záťaže manažéra v pracovnom procese. Fyzické a fyziologické príznaky a prejavy stresu. Emocionálne príznaky a prejavy stresu a psychickej záťaže. Príznaky a prejavy stresu v správaní a konaní manažéra. Zvládnutie stresu a psychickej záťaže.