Najdynamickejšie zmeny firemných hodnôt a kultúry - Demján, Zoltán
Generálny riaditeľ a.s. Hirocem Zoltán Demján odpovedá na otázky týkajúce sa vstupu švajčiarskeho koncernu Holderbank do a.s. Hirocem. Proces zmeny kultúry správania sa ľudí v organizácii. Kvalita starostlivosti o vonkajšie a pracovné prostredie. Čerpanie skúseností z riadenia ľudských zdrojov v Holderbanku a ich uplatňovanie v a.s. Hirocem. Postupy pri formovaní vzťahu ľudí k zodpovednosti za výkony, prácu či pracovníkov. Sociálny program a.s. Hirocem.