Kapitálový trh sa bude riadiť novou koncepciou rozvoja - Medžová, Andrea
Schválenie Koncepcie rozvoja kapitálového trhu v SR slovenskou vládou v auguste 1999. Ciele koncepcie. Perspektíva vytvorenia nového nezávislého orgánu dozoru. Zmeny v evidencii a vyrovnaní obchodov. Princíp verejnej obchodovateľnosti. Možnosť uskutočňovať prevody verejne obchodovateľných cenných papierov cez verejné trhy, aj mimo nich.