Anton Bielik: Keď sa dnes pozriem na toto dielo, som spokojný - Šporer, Peter
Rozhovor s A. Bielikom, generálnym riaditeľom Paroplynového cyklu (PPC), a.s. Bratislava. Preklenovací úver poskytnutý PPC zahraničnými bankami. Potreba vstupu zahraničného investora. Činnosť PPC, prednosti paroplynových cyklov pred tepelnými elektrárňami. Perspektíva ďalšieho nasadzovania paroplynových cyklov na Slovensku. Plánovaná životnosť PPC.