Prevádzkový zisk Tatra banky za prvý polrok dosiahol len tri štvrtiny minuloročnej úrovne - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Tatra banky, a.s. Bratislava v prvom polroku r. 1999. Zisk pred zdanením a po ňom. Porovnanie s rovnakým obdobím r. 1998. Vklady klientov. Stagnácia úverov. Vlastný kapitál banky. Obchodná sieť Tatra banky. Počet pracovníkov. Vlastníci banky.