Auto jeseň '99
Mimoriadna sekcia Trendu. Trend testy osobných automobilov. Technická kontrola. Štatistické zistenia nemeckých technických skúšobní. Technické parametre. Ochrana vozidiel. Obytné a terénne vozidlá. Adresár leasingových spoločností, ktoré sa na Slovensku zaoberajú leasingom automobilov. Ceny osobných automobilov na slovenskom trhu v auguste 1999.