Úprava základu dane z príjmov o neuhradené alebo nezaplatené sumy výdavkov (nákladov) alebo neprijaté sumy príjmov v podvojnom účtovníctve - Luknárová - Kutišová, Dalila
Niektoré zmeny a doplnenia ustanovení zákona o daniach z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2000. Základ dane z príjmov u daňovníka účtujúceho v sústave podvojného účtovníctva. Úprava základu dane z príjmov o neuhradené alebo nezaplatené sumy výdavkov (nákladov) alebo neprijaté sumy príjmov. Úprava základu dane po zaplatení nákladovej položky alebo zinkasované pohľadávky v nasledujúcom období.