Zníženie základu dane z príjmov zo závislej činnosti o sumy na čiastočnú úhradu výdavkov spojených s výkonom práce - Vladárová, Marta
Mesačný čiastkový základ dane. Zníženie základu dane. Sumy na čiastočnú úhradu výdavkov spojených s výkonom práce. Základ pre výpočet nároku na čiastočnú úhradu výdavkov spojených s výkonom práce. Právny stav do augusta 1995. Právny stav od 1. septembra 1995. Právny stav od 1. apríla 1999. Posudzovanie plnenia stanovených podmienok. Problém dvojnásobného uplatnenia príspevku na dopravu zo sociálneho fondu. Praktické príklady.