Účtovanie o obecnom majetku v správe mestských častí a obecných rozpočtových a príspevkových organizácií - Škultéty, Jozef
Právna úprava vedenia účtovníctva obcí. Zverenie majetku obce do správy organizácie, ktorú založila alebo zriadila. Mestské časti ako právnické osoby hospodáriace s majetkom mesta Bratislava, resp. Košice. Obecné rozpočtové a príspevkové organizácie. Účtovanie o majetku v správe rozpočtových a príspevkových organizácií a mestských častí.