Vplyv inflácie na poistenie - Fekete, Imrich
Vplyv inflácie na poistenie - poistenie neživotné, poistenie životné. Opatrenia proti inflácii v neživotnom (prispôsobovanie výšky poistného, dodatočne predpísané poistné, bezpečnostné prirážky, uzavretie krátkodobých zmlúv, uzavretie dodatkov k poistnej zmluve, indexovanie poistného) a životnom poistení (životné poistenie viazané na investičné fondy, životná poistka v cudzej a dvojakej mene).