Koordinace logistické činnosti - Jurová, Marie
Pokračovanie článku Marketingová logistika a její postavení v životním cyklu produktu z čísla 7. Formy logistického cieľa. Kľúčové faktory koordinovania logistických potrieb a operácií. Predpovedanie budúceho dopytu a budúcej výkonnosti. Riadenie materiálu.