Po troch valných zhromaždeniach by mala byť budúcnosť Priemyselnej banky jasnejšia - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Priemyselnej banky, a.s. Košice v prvom polroku r. 1999. Pokles bilančnej sumy, stagnácia vkladov klientov. Otázka kapitálového posilnenia banky. Podriadený dlh. Potreba zmeny stanov a zmeny orgánov spoločnosti. Problémy so zabezpečením likvidity.